Wetgeving

Hoe lost U het steeds groeiende tekort aan personeel op?

In west Europa is een steeds groter wordend tekort aan geschoolde arbeidskrachten.

U kunt op vele manieren personeel aantrekken:

  1. Recruteren van personeel: klik op deze link voor meer informatie
  2. Scholing van personeel: is er wel voldoende instroom op de markt? Wij zijn de I work in Europe Academy gestart, klik hier voor meer informatie.
  3. Werken met een (vaak buitenlands) uitzendbureau of een payroll bedrijf: klik hier voor meer informatie
  4. Uitbesteden van werk aan een buitenlandse (onder-)aannemer: klik hier voor meer informatie

Meer over dit onderwerp……..

Waarom I work in Europe?

  • Wij zijn professionele recruiters: in de landen, waar wij onze eigen recruiters hebben, is er een gestaag groeiend aanbod van werkzoekenden. Wij houden uitvoerige interviews met de kandidaten, zodat wij weten, met wie we te maken hebben, hun scholing, ervaring, taalkennis, de kans om voor de kandidaat een passende baan te vinden; ook kijken we naar hun familiesituatie. Wij geven de kandidaten ook de kans om ons te leren kennen: een betrouwbare toekomstige werkgever!
  • Wij zijn geen ‘supermarkt’, waar we kandidaten ‘in voorraad’ hebben. Wanneer wij een aanvraag krijgen. kijken we eerst naar de werkomstandigheden, vaak bezeken wij het werk eerst om de sfeer te proeven.
  • Wij werken met EU burgers, en ook met mensen van buiten de EU, die het recht hebben om in de EU te werken. Verschilende talen, culturen and sociale achtergron zijn de uitdagingen, waarmee wij -en dus ook U- temaken zult krijgen!

Academy

Wij organiseren seminars and cursussen voor gespecialiseerde beroepen, zoals metselaar, stucadoor, tegelzetter, electromonteur, installatiemonteur. klik hier, als u zich wilt aanmelden. Meer informatie inzake de Academy kan hier worden gevonden.