Een vacature plaatsen op onze website

Uw vacature op het Internet

Het wordt steeds moeilijker om vacatures in te vullen! In Nederland en België staan vacatures al meer dan een jaar open en is er soms alleen een mogelijkheid om tijdelijk mensen te vinden.

Waarom I work in Europe?

I work in Europe zoekt voor u in alle Europese landen en zelfs daarbuiten! Dagelijks melden zich werkzoekenden op onze website.

Indien u kiest voor de mogelijkheid om de vacature op onze website te plaatsen, kan deze in het Nederlands, maar ook in andere talen gepubliceerd worden, zo bereikt u een nog groter gebied, onze website is in 10 talen beschikbaar! I work in Europe werkt door de gehele EU en zelfs daarbuiten! Wij krijgen sollicitanten binnen uit alle hoeken van de wereld.

Wij kunnen uw tekst tegen een een meerprijs vertalen.

Sociale media

Niet alleen op onze website, maar ook op onze Facebook pagina’s en Twitter worden de banen getoond, via de sociale media komt uw advertentie onder de ogen van nog meer mensen. En tussen deze mensen zit wellicht uw kandidaat!

Recruiters

Uw vacature wordt gezien door werkzoekenden, maar ook door recruiters. Deze professionals beschikken vaak over een database van kandidaten, die reeds geinterviewd zijn en waarvan alle papieren gecontroleerd en in orde bevonden zijn. I work in Europe beschikt ook zelf over een netwerk van recruiters. Zij hebben in eigen land de mogelijkeid om op basis van de door u opgegeven specificaties de juiste kandidaat te vinden. Voor recruitment worden apart kosten berekend.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Via het bestelformulier meldt u zich aan.
  2. Op basis van de door u ingevulde gegevens maken wij uw account aan.
  3. Vervolgens stuurt u ons de volledige tekst met het vacature meldingsformulier.
  4. Het is van essentieel belang, dat u het referentienummer in de titel van de job vermeldt! Bijvoorbeeld: ‘3825 – Automonteur’
  5. Zodra wij de betaling van u hebben ontvangen, gaat uw vacature on line! Reacties komen dan op het door u opgegeven email adres binnen.

Hoe ziet uw vacature eruit?

 • Nummer van de vacature: het door ons aan u doorgegeven referentienummer
 • Titel: wat is het uitgeoefende beroep?
 • Omschrijving van de werkzaamheden: het helpt enorm, wanneer u er een foto of een korte video in opneemt, dat geeft een goed beeld van de werkomstandigheden en wellicht ook de teamleden.
 • Lengte van de tekst: wij adviseren u om minimaal 300 woorden te gebruiken in verband met vindbaarheid in de zoekmachines
 • Salaris: niet vergeten om zaken als vakantiegeld, vakantiedagen en eventuele secundaire arbeidsvoorwaarden mee te nemen

Kosten

Tot 1 juni 2018 geldt de volgende aanbieding:

50 Euro voor een periode van 60 dagen!