Rrjeti Europian i Punës

“I work in Europe”! Një njohës që do t’ju bindë!

“I work in Europe” është një platformë pan-evropiane me veprimtari aktive dhe të qëndrueshme në fushën e punësimit.
Dinamike nga punonjësi që nga momenti i aplikimit të tij deri në momentin që të fillojë të punojë në vend të zgjedhur, “të punoj në Evropë”, ofron ndihmë aktive dhe mjetet e nevojshme për një ndryshim të tillë në jetën e tij!

Ne apel për këdo që dëshiron të jetojë përvojën e punës jashtë vendit, nëse ata janë profesionistë të kualifikuar apo shkencëtarë apo edhe për studentët dhe njerëzit e përgjithshme që do të donte për të rrëmbyer një përvojë të ndryshme pune jashtë kufijve të vendit të tyre, për sa kohë ata dëshirojnë. Shërbimet tona për punonjësit ofrohen falas dhe do të jenë pranë jush edhe për detajet e fundit.

Ne po u drejtohemi edhe punëdhënësve dhe agjencive private të punësimit, që u mundësojnë atyre të shfaqin vendet e tyre të punës kudo në Evropë dhe të kërkojnë njerëz të përshtatshëm për t’i rekrutuar ato.

kërkojnë punë
Ne po kërkojmë vende të lira në të gjithë Evropën! Ne gjithashtu mbulojmë vendet tona të internetit me të cilat evropianët kanë lidhje të ngushta, si Lindja e Mesme, SHBA, Australia dhe Kanadaja.
Na dërgoni CV tuaj në mënyrë që ne të mund të kërkoni për ju!

a doni të bëheni një ndërtues profesionist, plaka apo skelet?
Financuar dhe mbështetur nga kompanitë kryesore të ndërtimit holandez, ne fillojmë punën në Akademinë e Evropës ku kandidatët janë trajnuar dhe trajnuar për një karrierë që do t’i sjellë ato kontrata afatgjata të punësimit.