I work in Europe

Personeel vanuit de gehele EU

Wij zoeken personeel voor U!

Het toenemend aantal vacatures in Nederland maakt het steeds moeilijker om mensen te vinden, we moeten zoeken in andere landen, de landen van de EU, maar soms ook zelfs daarbuiten.

Het zijn niet alleen ongeschoolde beroepen, ook naar hoger geschoolden is veel vraag. Vaak wordt hierbij de hulp ingeroepen van een buitenlands uitzendbureau.

Dit betekent: zoeken naar de geschikte kandidaat, hem/haar een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden aanbieden, huisvesting helpen vinden en een nieuwe carrière laten starten.

Het Team van I work in Europe kan bogen op meer dan 25 jaar hands-on ervaring!

Wie zijn wij?

  • Wij zijn een groep bureaus uit de EU, die zich verenigd hebben in I work in Europe
  • Met vestigingen in een aantal EU landen hebben wij toegang tot een grote groep werkzoekenden
  • Door kennis en ervaring in Nederland te combineren met kennis en ervaring in andere EU landen hebben wij de ‘leading edge’
  • Wij hanteren strikte regels op het gebied van wetgeving en controleren de gevolgde procedures van de ‘buitenlandse bureaus’ eenmaal per maand. Het is een audit, te vergelijken met die van NEN 4400-2. Wij gaan zelfs verder!

Back-office

De kracht van I work in Europe zit niet alleen in een groot netwerk in de EU: met name de ervaring op het gebied van back-office processen en dan nog in twee landen tegelijkertijd, is de kracht van I work in Europe. De back-office wordt gerund door professionals, zij hebben kennis van de wetten, die in de EU gelden, werken samen met experts uit de EU. Het team bestaat uit ervaren Nederlandse en ook buitenlandse ervaren ‘uitzenders’, accountants en advocaten op het gebied van intracommunautaire dienstverlening.

Back-office voor derden

Onze back-office is professioneel, multi-nationaal. Wij doen ook back-office services voor Nederlandse, maar ook buitenlandse ondernemingen, die in Nederland personeel terbeschikking stellen. Meer informatie vindt u hier

One-address concept

In plaats van een aantal los van elkaar werkende ‘experts’ in Nederland te hebben, hebben wij bij I work in Europe alles onder 1 dak, één en niet meer dan één aanspreekpunt! Onze kennis gaat verder dan alleen Nederland, ook in andere EU landen hebben wij ervaring met de wetgeving en de bijbehorende bureaucratie. Wij hebben hier zelf middenin gezeten!

Heeft dit Uw interesse gewekt?